Termeni si conditii

Dragi oaspeti,

Pentru a beneficia de o sedere cat mai placuta va punem la dispozitie toate informatiile necesare si in acelasi timp va aducem la cunostinta termenii si conditiile Double L Studios, dupa cum urmeaza:

 

REZERVARI

Rezervarile se pot efectua prin urmatoarele modalitati:

  1. completand formularul de rezervare 
  2. telefonic la numarul de telefon: +40753838383
  3. trimitandu-ne un mail pe adresa: [email protected]

 

ANULAREA REZERVARILOR

In cazul in care doriti sa anulati o rezervare, va rugam sa ne contactati prin email la adresa [email protected] sau telefonic la numarul +40753838383,cu cel putin 24 de ore inaintea zilei de check-in. Politica noastra de anulare a rezervarii vine in ajutorul oaspetilor nostri,nepercepand taxa de anulare a rezervarii.

 

TARIFE

Tarifele afisate includ toate taxele,atat cele pentru cazare cat si cele pentru micul dejun.

 

MODALITATI DE PLATA

Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele:

  1. plata cu numerar
  2. plata cu cardul
  3. transfer bancar(confirmare plata cu minim 24 ore inainte de check-in)

Indiferent de metoda de plata preferata, aceasta se va procesa in momentul check-in-ului, cand un reprezentant al Double L Studios va factura serviciile pentru care ati optat si va va inmana un exemplar al facturii sau al bonului fiscal, dupa caz.

 

SOSIREA SI PLECAREA

Check-in : incepand cu ora 14:00, in momentul Check-in-ului se va complete fisa de cazare si se va semna acordul pentru prelucrarea datelor personale, deasemenea se va efectua plata pentru serviciile dorite si se va elibera factura sau bon fiscal, dupa caz.

Check-out: ora 12:00.

Check-in -ul si check-out -ul in afara orelor mentionate mai sus este posibil la cerere, in functie de disponibilitate, fara alte costuri suplimentare.

In cazul in care doriti sa va depozitam bagajele in afara orelor de cazare, acest serviciu este disponibil fara alte costuri aditionale.

 

NUMARUL DE PERSOANE

Numarul maxim de persoane permis pentru fiecare studio in parte este de maxim 2 adulti si 2 copii.

 

INVENTARUL

Fiecare incapere din studio-uri are afisat la vedere inventarul cu obiectele aflate in incaperea respectiva, iar daca in momentul Check-out-ului lipsesc obiecte, vom fi nevoiti sa anuntam Politia Municipiului Bacau in vederea efectuarii unui proces verbal si a instituirii unui dosar penal pentru infractiunea de “FURT”.

 

ANIMALE DE COMPANIE

In cadrul complexului Double L Studios animalele de companie sunt interzise atat in interiorul studio-urilor cat si in afara lor.

 

MICUL DEJUN

Micul dejun se serveste zilnic intre orele 8:00 – 11:30, pentru tariful unic de 48 lei.

 

FUMATUL

Deoarece promovam o atitudine eco-responsabila, fumatul este strict interzis in interiorul celor trei studio-uri,acestea fiind utilate cu detectoare de fum si alarma. Pentru oaspetii care doresc sa fumeze, acestia o pot face pe terasele amenajate cu mese, scaune si scrumiere.

 

SPATIUL DE PARCARE

Clientii nostri pot parca in fata complexului Double L Studios, toata zona de parcare fiind supravegheata cu camere video.

 

SIGURANTA OBIECTELOR PERSONALE

Toate studio-urile sunt dotate cu sisteme electronice omologate de monitorizare a accesului in camera. Fiecare studio este dotat cu seif. Recomandam folosirea seifurilor pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumam raspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate din studio-uri.

 

ASISTENTA SPECIALA

Dorinta noastra este sa asiguram cele mai bune conditii persoanelor cu handicap. Spatiile din incinta complexului sunt accesibile si persoanelor in scaun cu rotile. Daca aveti nevoie de asistenta speciala de orice natura, va rugam sa ne anuntati inainte de check-in pentru a va putea oferi ajutorul de care aveti nevoie.

 

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

Daca luati legatura cu noi prin e-mail, sau prin intermediul www.doublel.ro ne vom permite sa va contactam pentru anumite informatii legate de rezervarea dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata numele sau informatiile  fara sa avem in prealabil acordul dumneavoastra.

 

COD DE CONDUITA

Fiind o afacere de familie ,ne vom intampina intotdeauna oaspetii cu amabilitate si vom face tot posibilul pentru a indeplini orice solicitare venita din partea acestora. In cazul in care un oaspete sau un vizitator al complexului, prin aspectul, comportamentul sau starea in care se afla, va produce incidente neplacute, deranjand pe ceilalti oaspeti si afectand astfel imaginea complexului, acesta va fi invitat imediat sa paraseasca incinta.

Double L Studios isi rezerva dreptul de a-si selecta oaspetii.

 

DISPUTE SI RECLAMATII

In cazul unor probleme de orice natura aparute in incinta complexului Double L Studios, vom incerca sa le rezolvam pe cale amiabila, iar cand acest lucru nu este posibil, vom fi nevoiti sa apelam la institutiile statului, ex:Politia Municipiului Bacau.

 

CLAUZE FINALE

Consideram ca oaspetii nostri, in momentul cazarii sau in momentul solicitarii vreunui serviciu la Double L Studios au luat cunostinta si au acceptat termenii si conditiile mai sus mentionate.

 

MODIFICARI ALE POLITICII DOUBLE L STUDIOS

Politica Double L Studios poate fi modificata fara a se face notificari in prealabil. Eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta oaspetilor odata cu intrarea lor in vigoare.